Adbrite

Your Ad Here
Your Ad Here

Thursday, July 1, 2010

هفت مرتبه سالم تر با هفت سین


سركه:
تخمير اسيداستيك از انواع مختلف ميوه هاي شيرين مانند انگور، خرما، انجير و... است كه معروف ترين آن سركه انگور است. سركه قابض بوده و بسيار خشك كننده و سريع النفوذ است ضمن اينكه سركه محرك اشتهاست.

هفت مرتبه سالم تر با هفت سین


سير
سير به علت خواص طبي اش استثناست. سير داراي ويتامين هاي C وB بوده و در تنظيم اعمال كبد و كيسه صفرا مؤ ثر است. ديگر خواص سير عبارت است از: ضدعفوني كننده دستگاه تنفس و گوارش و مجاري ادراري، مؤ ثر در بيماري هاي ريوي، پايين آورنده فشارخون، ميكروب كش قوي و رقيق كننده خون. از اين رو به منظور پيشگيري از امراض گوناگون توصيه شده ولي به خاطر داشته باشيد زياده روي در خوردن سير براي خون، چشم، بواسير و همچنين زنان باردار چندان مناسب نيست و توليد صفرا مي كند.

Tuesday, June 29, 2010

هفت مرتبه سالم تر با هفت سین


ایرانی‌‌ها به هنگام رسیدن بهار با هفت سین روزگار نو میکنند اما به راستی‌ چه کسی‌ می‌داند که این هفت شاخصی که در این نماد زیبا جای گرفته اند چه نقش مهمی‌ در سلامتی‌ و نو شدن جسم ایفا میکنند؟
سیب - سیر - سماق - سنجد - سمنو - سرکه - سبزه از شاخص‌ها میباشند که در این وبلاگ به معرفی خواص آنان میپردازم
امروز خواص سیب رو براتون توضیح میدم پس خوب گوش کنید

سیب نماد باروری می‌باشد و خوردن آن از افسردگی جلوگیری می‌کند. به افرادی که از درد مفاصل رنج میبرند یا دچار رماتیسم مزمن میباشند توصیه می‌کنم هرگز خوردن سیب را فراموش نکنند. سیب از بین برنده سنگ صفرا بوده و مصرف مداوم آن در درمان بیماری‌های کلیه و ریوی بسیار مفید می‌باشد
قرار دادن یک سیب در برنامهٔ روزانه در هنگام صبح به تصفیه شدن خون کمک کرده و شب هنگام خوردن سیب بجای مسواک عمل می‌کند
یادمون نره که سیب پخته برای نرم کردن گلو و دارمان سرفه خشک بسیار کاربرد داره و به افراد بیمار هم توصیه می‌کنم در دوران نقاهت خوردن روزانه یک عدد سیب را جدی بگیرند
تا اینجا رو داشته باشید تا بقیه سین هارو در روز‌های آینده خدمتتون عرض کنم

Monday, June 28, 2010

چرا بعضی‌ افراد خود را زشت میپندارند؟


Body Dysmorphic Disorder

دانشمندان آمریکایی دریافتند عملکرد نادرست برخی از فرایندهای مغزی در دیدن چهره موجب وسواس زشت بودن در افرادی می شود که از بیماری "بد ریخت هراسی" رنج می برند. حدود دو درصد از مردم دنیا از بیماری اختلال بد ریختی بدنی
و یا "بد ریخت هراسی" رنج می برند. این افراد زمانی که در مقابل آینه می ایستند خود را بسیار زشت و بد ریخت می بینند و به تدریج نسبت به اینکه در آینه نگاه کنند دچار وسواس و ترس می شوند.
حدود یک چهارم از افراد مبتلا به این بیماری در اثر رنجی که از دیدن چهره خود در آینه می برند اقدام به خودکشی می کنند. بسیاری دیگر از آنها نیز تصور می کنند که واقعا در چهره و بدن دچار نقص هستند و بنابراین بارها تحت عمل جراحی زیبایی قرار می گیرند اما هرگز احساس خوبی از چهره خود ندارند.
اکنون گروهی از محققان مدرسه پزشکی دانشگاه لس آنجلس کشف کردند که مغز این بیماران تصور چهره آنها را به روشی غیرواقعی پردازش می کند. فعالیت مغز این افراد هم در مراکز بصری و هم در سیستم جسم مخطط در لب پیشانی تغییر کرده است.
براساس گزارش CNN، این محققان کشف کردند که مورد اشتباهی در مغز این افراد وجود دارد که می تواند دلیل این باشد که این افراد خود را زشت ببینند.
مغز 17 فرد "بد ریخت هراس" و 17 فرد سالم برای درک بهتر این موضوع با کمک رزونانس مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفتند درحالی که تمام این افراد به عکسی از چهره خود و یا عکس یک هنرپیشه معروف نگاه می کردند. به این ترتیب این دانشمندان مشاهده کردند که در مغز "بد ریخت هراسها" فضاهای مختلف نورونی لب پیشانی به روشی ناهنجار و غیرعادی روشن می شوند.
نتایج این تحقیقات می تواند به درک بهتر اینکه آیا این اختلال ذاتی و یا اکتسابی است کمک کند.