Adbrite

Your Ad Here
Your Ad Here

Tuesday, July 20, 2010

خاصیت تمبر هندی‌

این میوه دارای قند، پروتئین، اسید سیتریك، اسید مالیك، ویتامین C، كلسیم، پتاسیم، آهن و مواد فیبری بوده و فاقد ویتامین A، سدیم، چربی و كلسترول است. این میوه دارای دو نوع ترش و شیرین است و نوعی میوه هندی محسوب می‌شود.
خواص دارویی‌
تمبر هندی خنك‌كننده بدن است و دمای بدن را پایین می‌آورد و برای رفع تشنگی خصوصا در فصل گرما موثر است. برطرف‌كننده صفرا بوده و اخلاط شدید و گرم با خوردن تمبر هندی كاهش می‌یابد. تمبر هندی به دلیل آن كه فاقد سدیم و سرشار از پتاسیم است فشار خون را پایین آورده، جوش و خروش‌های جلدی و التهاب ناشی از آن را كاهش می‌دهد، ضمن آن كه برطرف‌كننده تنگی نفس (ازگرمی)‌ هم هست.
چنانچه مایلید غذایی كه می‌خورید زود هضم شود، توصیه می‌كنیم مقدار كمی تمبر هندی همراه یا بعد از غذا میل كنید. این میوه دارای ویتامین C و مواد معدنی همچون آهن است و برای افراد سیگاری كه ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل می‌رود موثر است، همچنین ویتامین C موجود در این میوه خاصیت آنتی‌اكسیدانی داشته و به جذب آهن، ترمیم زخم‌ها و حفظ و نگهداری عروق خونی كمك بسیاری می‌كند.
تمبر هندی و دم‌كرده آن خاصیت ملین دارد و چنانچه با آب مخلوط شود ضد نفخ می‌شود. برای تهیه دم‌كرده تمبرهندی باید چند تكه آن را با كمی آب جوش مخلوط كرده و بگذارید مدت یك ساعت بماند سپس دم‌كرده را در طول روز مصرف كنید. این دم‌كرده را در درمان یبوست استفاده می‌كنند. ضمادی كه از تمبر هندی پخته تهیه می‌شود برای تسكین ورم، برطرف كردن سستی عضلات و قسمت‌های دردناك بدن مفید است. این میوه به دلیل آن كه فاقد چربی و كلسترول می‌باشد برای افراد دارای چربی خون مفید است.

No comments:

Post a Comment